TRIO-KURSER

TRIO-kurserne har fokus på fysisk træning, improvisation og komposition med udgangspunkt i undervisernes forskellige fagligheder og kompetencer.

Kurset henvender sig til kursister, som har lyst til at udvikle og skærpe deres kompetencer indenfor dans, fysisk teater og performance. Hvert kursusforløb afsluttes med en samtale mhp. yderligere afklaring for den enkelte kursist.

Det er muligt at tilmelde sig 1, 2 eller alle 3 kurser og der er rabat ved køb af flere kurser.

1 kursus koster kr. 2000, 2 kurser koster kr. 3800 og 3 kurser koster kr. 5600

Er du bosiddende udenfor Københavns kommune er kursusprisen markant højere. Kontakt administrationen for nærmere oplysning om prisen. Kontakt sker ved info@akademiet.dk

Kursus#1

Ugerne 37 – 38 – 39

Undervisning mandag – torsdag 16:00 – 21:30. Fredag er der mulighed for egen træning i lokalet.

Undervisere:

My Nilsson: danser, koreograf og underviser. Workshoppen har fokus på teknik og koreografi. Der tages udgangspunkt i kroppens fysiske potentiale og begrænsninger for at skabe unikt bevægelsesmateriale. 

Poul Laursen/Gert Petersen: Workshop med fokus på fysisk solo improvisation, komposition og performance. Gert spiller live til undervisningen.  

Thomas Bentin: koreograf, danser og skuespiller. Træning og udvikling af bevægelses-materiale, arbejdet vil indeholde elementer fra Gaga-træning, Partnering og Floorwork.

 Ninna Steen: koreograf, performer og visuel scenekunstner. Fysisk træning, som basis for udforskning af krop og rum, sansning og perception. Fysisk improvisation og komposition.  

Kursus#2

Ugerne 40 – 41 og 43

Undervisning mandag – torsdag 16 – 21:30. Fredag er der mulighed for egen træning i lokalet.

Undervisere:

Boaz Barkan: performer og underviser. Fokus på streng fysisk træning såvel som bevægelsespraksis, der øger sensitivitet overfor den indre billedverden.  

Esther Wrobel: dancer, researcher, choreographer. Pressure is a way to gain support, to find connection and stabilitet and in this workshop as a way to defy gravity.    

Poul Laursen: Workshop med fokus på fysisk duet, improvisation, komposition og performance. 

Jan Vesala: artist within dance theatre. The main focus will be on improvisation and partnering work.   

Kursus#3

Ugerne 44 – 45 – 46

Undervisning mandag – torsdag 16 – 21:30. Fredag er der mulighed for egen træning i lokalet.

Undervisere:

Tora Balslev: performancekunstner med basis i dans og bevægelse. Gennem kropsligt arbejde med forestillingsevne, tilstand og bevægelseskvalitet strækkes bevidstheden og møder det andet-end-menneskelige. Improvisationerne bearbejdes kompositorisk til små performative forløb.

Poul Laursen/Gert Petersen: Workshop med fokus på fysisk gruppe improvisation og instant composition. Gert spiller live til undervisningen. 

Dorte Bjerre: performer. Contact improvisation/partnerwork.

Antoinette Helbing:  koreograf, danser, underviser indenfor teknik og improvisation. Feldenkrais Practice, movement research, floorwork

Poul Helmer Laursen

Poul Helmer Laursen er kursusleder på DT/Danseteater og de korte efterårskurser TRIO.

Poul er autodidakt danser og koreograf og arbejder som performer og iscenesætter. Poul underviser også på ddsks i Odense og Århus.

AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200 KØBENHAVN N

KONTAKT

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk