OM AKADEMIET

Akademiet er en daghøjskole for dig, hvis interesser roterer om kunstarter som danseteater, scenekunst eller musik. Måske drømmer du om at kunne arbejde professionelt med din kunst? Måske har du allerede i flere år være ude og snuse til miljøet, men du mangler en faglig ballast, der kan gøre dig klar til at træffe mere sikre valg?

Så send din ansøgning til os. Vi gør os umage, vi sætter den faglige barre højt og vi forventer, at du gør det samme.

Vi tilbyder dig stærke faglige fællesskaber og et uhøjtideligt læringsmiljø – og vi er optaget af at bringe dig videre. Afklaring og vejledningssamtaler er en fast del af kursusforløbene.

Akademiet har en bestyrelse, der alle arbejder frivilligt og hvor fokus er rettet mod at sikre de bedst mulige vilkår og faciliteter for Akademiets nuværende og kommende kursister. Medlemmer af bestyrelsen er selv udøvende kunstnere eller personer med viden og interesse indenfor de fagområder, som Akademiet repræsenterer.

Ledelse og administration

Forstander
Susanne Madsen

Susanne har den daglige ledelse af Akademiet og det er Susanne, du skal tage kontakt til, hvis du har spørgsmål til kurserne, deltagerbetaling eller andet der vedrører Akademiet. 

Susanne træffes på Susanne@akademiet.dk eller på 23610535

Økonomikonsulent Henriette Erch

Henriette håndterer Akademiets regninger og mindre driftsmæssige opgaver.

Henriette træffes på Henriette@akademiet.dk

Kursusledere & undervisere

Albert Raft

Albert har siden 2003 tilrettelagt undervisningen på Musik+ Albert er diplomuddannet saxofonisk fra Rytmisk Musikkonservatorium – og multiinstrumentalist og komponist ligesom han spiller med bl.a. The liberty Balance, Tue West, Babulja, Emil de Wall + Elguitar og Saxofon.

 

Lykke Meyer

Lykke har siden 1994 tilrettelagt undervisningen på Scenekunst. Lykke er uddannet i fysisk teater og underviser freelance på statens scenekunstskoler og hos Kaospiloterne. Lykke arbejder som instruktør, iscenesætter og manuskriptforfatter. Lykke er lærernes repræsentant i bestyrelsen.

Poul Helmer Laursen

Poul har siden 1995 tilrettelagt undervisningen på DT-danseteater sammen med sin makker Mads.

Poul er autodidakt danser og koreograf og underviser freelance i bevægelse, koreografi og improvisation på teaterskolerne i Århus og Odense. 

Mads Hammer Larsen

Mads har siden 1995 tilrettelagt undervisningen på DT-danseteater samme med sin makker Poul.

Mads er uddannet skuespiller ved Lee Strassberg Theatre Institute i London, har en BA i kommunikation og psykologi fra RUC. 

Pedel

Joos Støvelbæk

Joos er tidligere elev på Scenekunst og nu en vigtig brik i den daglige drift af Akademiet.

Bestyrelse

Peter Staun Kastholm

Formand

Direktør i TAMU

Ulrik Wivel

Næstformand

Filminstruktør

Anastasia Holst Nørlund

Sceneinstruktør og iscenesætter

Jakob Baggesen

Spillemand og studerende på KEA

AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200 KØBENHAVN N

KONTAKT OS PÅ

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk