X-FELT

X-felt er Akademiets scenerum som indgår som en aktiv del af Akademiets samlede arbejdsrum for de kunstarter, der er repræsenteret på skolen. Akademiet ønsker at understøtte og nære de kunstarter, som skolen arbejder indenfor og stille et rum til rådighed, hvor eksperimenter og processer får plads.

X-felt har sin egen kunstneriske profil og kan du se dig selv og dit kunstneriske projekt i den profil er du velkommen til at søge et ophold på Akademiet. Et residency kan have varierende varighed, men maksimum er 2 uger.

X-felt kan ikke bookes til kommercielle formål eller forestillinger med publikum.

Betaling for et residency er en nærmere aftalt visning og/eller talk med Akademiets elever og undervisere. Dertil betales en forbrugspris på kr. 500 pr. uge når aftalen indgås.

Ansøgningen sendes til: info@akademiet.dk

Deadline for ansøgning til efteråret 2024 er den 1. april 2024 kl. 12.

Kunstnerisk profil:

X-felt er et eksperimenterende arbejds- og scenerum med et intimt format, der har fokus på at skabe et sted for kunstnerisk udvikling. Vi faciliterer nystartede og etablerede kunstnere med mod på at eksperimentere og skabe nye forbindelser indenfor scenekunsten, musik, dans, performance og visuel kunst. Vi kuraterer residencies og egne produktioner. Diversitet, bæredygtighed, undergrund, netværk og fælleskaber er kodeordene.

 

Fakta:

X-felt er 120 m2 og fremstår som en kvadratisk black box. Belysningen er loftslys og der kan stilles musikanlæg til rådighed.

X-FELT set mod Stefansgade

X-FELT set mod trappen

X-FELT set mod Stefansgade

Grundplan

AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200 KØBENHAVN N

KONTAKT

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk