Scenekunst

En introduktion til det fysiske teater

Kurset henvender sig til deltagere, der har interesse for og lyst til at undersøge et fysisk sprog indenfor skuespil og scenekunst. Undervisningen består af skuespil, komposition, moderne dans, improvisation og fysisk træning.

Kursusforløb

Kursets længde er 6 dage og der undervises mandag – lørdag fra kl. 10 – 16. Der er fællesarrangementer om aftenen og mulighed for at arbejde selvstændigt med egne projekter.

Kursusstart

Sommerkurset starter den 1. august og afsluttes den 6. august 2022. Der optages 20 elever på kurset og du sender din ansøgning om optagelse her øverst på siden. Vi optager løbende og senest den 17. juni 2022. Pladsen er din når du har betalt og  prisen for deltagelse er kr. 2200. Beløbet dækker undervisning og fællesarrangementer om aftenen. Du skal bo i Københavns kommune. 

Undervisere

Andreas Graham, tidl. elev på Scenekunst (Akademiet) hos Lykke Meyer. Underviser i skuespil og komposition.

Casper Albrektsen, uddannet fra DDSKS i moderne dans og tidl. elev på Scenekunst (Akademiet) hos Lykke Meyer. Underviser i moderne dans og teknik.  

Joos Støvelbæk, tidl. elev på Scenekunst (Akademiet) hos Lykke Meyer. Underviser i skuespil og improvisation.

Nanna Larsen, tidl. elev på Scenekunst (Akademiet) hos Lykke Meyer. Underviser i anatomi, styrke, stræk og kropsbevidsthed.

AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200, KØBENHAVN N

KONTAKT OS PÅ

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk