Elektronisk musik

Ableton Live, Max for Live, Circuit Bending, Peachlyfe

Sommerkurset ELEKTRONISK MUSIK er fyldt med inspirerende indhold til dig, som er i gang med at lave musik og som har lyst til at opdatere værktøjskassen. Du får kendskab til inspirerende, esoteriske Max for Live plugins og unik erfaring med Circuit Bending. Kurset byder på en masterclass i musikproduktion md den danske kunstner Peachlyfe og en collab-jam-dag, hvor der bliver stillet en opgave og hvor vi jammer elektronisk musik på mindre hold.  

Kursusforløb

Kursets længde er 6 dage og der undervises mandag – lørdag fra kl. 9 – 16. Der er fællesarrangementer om aftenen og mulighed for at arbejde selvstændigt med egne projekter.

Kursusstart

Sommerkurset starter den 1. august og afsluttes den 6. august 2022. Der optages 15 elever på kurset og du sender din ansøgning om optagelse her øverst på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 17. juni 2022 kl. 12. Prisen for deltagelse er kr. 2200 og beløbet dækker undervisning, fællesarrangementer om aftenen og en afsluttende vejledningssamtale. Du skal bo i Københavns kommune og deadline for betaling er den 30. juni 2022.

Undervisere

Henrik Sundh er elektronisk musiker, pianist og producer med en lang erfaring som underviser fra bl.a. Rytmisk Musikkonservatorium og Jyderup Højskole. Henrik er kursusleder og underviser i Ableton Live, Max for Live og collab på kurset. Henrik er i 2022 aktuel med projektet Rudekulle, som blander modularsynthesizer med folkemusikinstrumenter fra middelalderen.


Circuit Bending-workshop med Anders Børup og Ulf Johannesson, som begge er erfarne bend´ere og med i C-E-O Bend O´rama, som er Skandinaviens bedste, vildeste og eneste circuit bending ensemble og i øvrigt bevæger sig i den danske impro- og noise-undergrund.  

Peachlyfe er en af tidens mest spændende og originale danske technoproducere. Peachlyfes musik er energisk, hurtig og hård og præges af en anarkistisk legesyge, som bl.a. kan opleves på EP`n ”Swamplyfe” fra 2021. Eksempel på Peachlyfes’ musik kan ses på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=2YDYR7Sp2I0AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200, KØBENHAVN N

KONTAKT OS PÅ

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk