SANGSKRIVNING

Komposition og produktiom

Kurset er for dig, der søger nye værktøjer og inspiration til din sangskrivning og produktion gennem co-writing. Hver dag vil der være et nyt fokus, hvor vi vil dykke ned i forskellige arbejdsmetoder, før vi går i studierne og arbejder med dem i grupper. Vi vil bl.a. arbejde med tekstskrivning, beatmaking og vokalindspilning.  Du skal have kendskab til en DAW (Ableton Live eller Logic er foretrukket, men andre kan også lade sig gøre). Du behøver ikke være super øvet, men du skal kunne lave et audio eller midi-spor og indspille herpå. Musik+ har computere til rådighed til gruppearbejdet, men det er en god ide at medbringe sin egen computer.    

Kursusforløb

Kursets længde er 5 dage og der undervises mandag – fredag fra kl. 10 – 16. Der er fælles morgensamling på den første dag.

Kursusstart

Sommerkurset starter den 7.  august og afsluttes den 11.. august 2023. Der optages 15 elever på kurset og du sender din tilmelding til kurset  her øverst på siden. Prisen for deltagelse er kr. 950 og beløbet dækker undervisning. Du skal være bosiddende i Københavns kommune.

Undervisere

Mille Mejer Djernæs Christensen er kursusleder på sommerkurset og med Ninna Lundberg som gæstelærer.  Mille Mejer Djernæs Christensen har en bachelor i Musikproduktion fra RMC og udgør sammen med Ninna Lundberg vokalisterne i bandet Ganger.


Mille Mejer Djernæs Christensen

Mille Mejer Djernæs Christensen


AKADEMIET

KØBENHAVNS AKADEMI FOR MUSIK, DANS & TEATER

STEFANSGADE 9, 2200 KØBENHAVN N

KONTAKT

MOBIL: 24 22 91 02

EMAIL: info@akademiet.dk